Palun segada! Avatud uste nädal hotellides, restoranides ja erialakoolides üle Eesti

18.–22. aprillil avatakse hotellide, restoranide ja erialakoolide uksed ÜLE EESTI!

Eesti hotellide ja restoranide liit (EHRL) korraldab teistkordselt majutuse ja toitlustuse sektoris töötamist ning karjäärivõimalusi tutvustava avatud uste nädala “Palun segada!”.

Alanud on noortegruppide registreerimine ekskursioonidele restoranidesse, hotellidesse ja erialakoolidesse Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haapsalus, Viljandis ja Kuressaares.
Oodatud on kõik koolinoored (ausalt öelda, vanemad võivad ka tulla – passi me ei küsi!) ning eriti need, keda huvitab sel alal õppimine või töötamine. Kuni 60-minutilised tuurid annavad ülevaate, mis toimub sektori tagatubades ning köögipoolel.

Külastatavate kohtade nimekirja ja registreerimise info leiad: www.PALUNSEGADA.ee

Võta kaasa sõbrad või klassikaaslased ning tule uudistama, kuidas käib töö hotelli- ja restoranimaailmas.
Tuuride ajal saad teada:
Milliseid oskusi vajavad hotellijuht ja tippkokk? Toateenija salanipid. Peakoka õpetused, kuidas ka erialase ettevalmistuseta oma sõpradele toiduga muljet avaldada? Administraatorite alati toimivad õpetused pahaste klientidega suhtlemisel ja palju muud huvitavat.

MILLISEID VÕIMALUSI PAKUB HOTELLINDUS JA RESTORANIÄRI?
– Sinu töö on vaheldusrikas. Hotelli- ja restoranisektoris leiad oluliselt põnevamaid ametikohti kui üheksast viieni kontoritöö.
– Sinu töögraafik on paindlik – oled sa “õhtu” või “hommikuinimene” – meie juures leiad omale sobiva töölõigu.
– Sul on võimalus tööga alustada kasvõi kohe! Proovi näiteks suveabilisena toateenindust, hommikusöögiteenindaja või restoraniabi kohta? Lihtsamate ametite puhul pakume kohapeal väljaõppet!
– See töö hoiab emotsioonid erksana – teenindamine on teistele head tegemine ja maailmas on vähe asju, mis emotsionaalselt suurema laengu annavad!
– Avad ukse kõikjale maailma. Kõikides riikides asuvad hotellid, restoranid ja kohvikud ning Eestis omandatud oskused on hinnatud ka Helsingis, New Yorgis, Jakartas või mõnel eksootilisel lõunamaa saarel.
– Sinu tööd märgatakse ja hinnatakse (jaa, ka jootrahadega!). Praegu on sektoris head karjäärivõimalused – alusta kohe, õpi ja arene ja ehk oled Sina järgmine särav hotellijuht või restoranipidaja

Facebook ürituse leiad SIIT!